duminică, 3 septembrie 2017

Baterii de unica-ceva nou !


Hei, hei, hei !
Astazi vreau sa vorbesc despre bateriile de unica folosinta pentru telefoane. 
Sincer nu stiam de existenta lor pana acum cateva zile ,am fost foarte curioasa si am zis sa le testez si eu. Pentru mine ele sunt ceva nou.
Pentru ca nu stiam de existenta lor si cred ca nici voi, vreau sa va spun cate ceva despre aceste baterii si despre experienta mea cu acestea.

Bateria externa de unica folosinta vine in doua modele, micro USB si pentru Apple. Are o capacitate de 1000 mAh si este capabila de o singura utilizare respectiv incarcare.
Este mica, usoara, are conector micro USB si deci nu mai este nevoie de cablu pentru utilizare.

Mie mi se pare foarte practica, este micuta, incape usor in buzunar, geanta si o poti lua cu tine peste tot, plus ca o poti folosi pentru incarcari scurte, ea avand valabilitate de un an de zile de la desfacere, iar daca o pastrati sigilata, are garantie de 10 ani de zile.

Eu am incercat-o pe cea micro USB, am folosit-o pentru incarcari scurte si pot spune ca reactioneaza rapid, este usoara, am vorbit chiar si la telefon in timp ce o utilizam.
Tot ce trebuie sa faci pentru a o folosi este sa o scoateti din ambalaj si sa indepartati capacul de protectie si piedica.Cele doua modele le puteti gasi aici Baterii de unica si la toate festivalurile renumite din tara.
Cel mai important este ca cei de la abc TECH incurajeaza reciclatul, bateriile sunt 100% reciclabile, iar dupa folosire te poti duce intr-un punct BUY-BACK  si vei primi chiar si un cadou in schimbul ei (click pe link si veti gasi mai multe detalii legat de cadouri)
Ideea de unica folosinta m-a incantat din start, aspectul lor, modul de utilizare si reciclatul.
Va recomand cu drag aceste baterii :) si astept parerile in comentarii !
Enjoy!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Castiga premii prin Blogathon 2017

                Hei, hei, hei !!                 Tocmai a fost lansata o super campanie exclusiv pentru bloggeri unde se pot ca...