duminică, 19 aprilie 2015

Vivat Familia - farmacia ta !
   Dragii mei,sunt constienta de faptul ca farmaciile fac parte din viata noastra si ne ajuta sa ne punem pe picioare de cele mai multe ori !

Farmaciile Vivat sunt independente ,au preturi bune, personal calificat ,dand dovada de mult profesionalism.
Deja multi  oameni le calca pragul si pleaca multumiti cu produse de calitate la preturi decente !

Farmaciile Vivat  ne ofera si multe informatii uitile cum ar fi oboseala  pe care sunt sigura ca toti o cunoastem. 
 Ce este oboseala mai exact :  reprezinta un mecanism de aparare care ne protejeaza impotriva suprasolicitarii. In timpul somnului, corpul nostru se regenereaza si capata din nou forta. Starea de oboseala poate fi provocata de un deficit de somn, fie cantitativ sau calitativ: asadar fie dormiti prea putin, fie calitatea somnului este atat de redusa incat somnul nu este suficient de odihnitor.

 Fie ca din lipsa de somn,fie ca din prea multa munca oboseala ne doboara , insa oboseala cronica poate indica si prezenta unei boli.Oboseala poate constitui un simptom care insoteste diferite afectiuni. De aceea, este necesar sa fie evaluata in raport cu celelalte simptome.


De ceva timp am lipsa de magneziu in corp ,acesta avand mai multe functii : influenteaza transmiterea semnalelor de la nervi la muschi, eliberarea adrenalinei si mineralizarea oaselor. In plus, magneziul este responsabil pentru activarea a peste 300 de enzime in procesul metabolismului. In calitate de inhibitor al coagularii sangelui, magneziul poate preintampina aparitia trombozelor.
 Aproximativ 60% din magneziul din corp se afla in oase, restul in diferite organe si tesuturi. Numai 1% din cantitatea totala de magneziu se regaseste in sange. Atunci cand corpul este alimentat cu prea putin magneziu, incepe sa consume din rezervele disponibile. Continutul de magneziu masurat in sange ofera o imagine reala numai in anumite conditii.
Acesta lipsa se manifesta ca simptomelor deficitului de calciu (crampe musculare, stari de neliniste, tremur, probleme circulatorii). 
Magneziul protejeaza corpul impotriva tulburarilor de ritm cardiac si imbunatateste performanta inimii.

 La nivel national, 700.000 de oameni interactioneaza cu Vivat saptamanal. Atunci cand esti pe strada, uita-te dupa o farmacie independenta, semnalizata Vivat. Acolo gasesti trusa Vivat – setul de medicamente, adaptat nevoilor tale si celor dragi tie, in functie de sezon. Uita-te pe pagina numita campanii, sa vezi ce ti-ar putea fi de folos chiar acum.

Va recomand cu drag aceste farmacii !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Castiga premii prin Blogathon 2017

                Hei, hei, hei !!                 Tocmai a fost lansata o super campanie exclusiv pentru bloggeri unde se pot ca...