joi, 16 aprilie 2015

Câștigă bani promovând QuickMobile prin Profitshare
QuickMobile este unul dintre marile magazine online de telefoane, gadgeturi, tablete, accesorii si diferite produse de la branduri de lux.
QuickMobile.ro se adreseaza in special tinerilor pasionati de tehnologie, care isi doresc dispozitive de ultima generatie , provenite de la branduri de renume mondial.
Portofoliul QuickMobile include peste 6.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium.
O idee noua a lor este aceea ca la 49,90 de lei iti pot imacheta coletul cu matase parfumata si o funda pentru o ocazie speciala.Este usor practic si bun.
Au produse originale,de caliate,sunt oameni seriosi ,si au un mecanism rapid de comandare pe site.
Puteti gasi aici cele mai noi produse ,unde pe alte site-uri nu au aparut ,astfel puteti fi primi care puneti mana pe produse noi aparute pe piata.
QuickMobile  s-a alaturat profitshare ,acesta fiind un sistem de marketing prin care o firma isi face reclama la produsele sale,astfel bloggeri au o noua sansa de castig.
Desigur puteti castiga bani usor prin promovarea produselor voastre. Accesati   --->>>> QuickMobile în Profitshare si iti  ofera modalitati de promovare dintre cele mai variate, gandite special pentru a atrage cat mai multi cumparatori. Nu trebuie sa inveti programare sau design pentru a-ti incepe activitatea de afiliat.Iti pun la dispozitie toate uneltele de promovare de care poti avea nevoie, precum si o oferta de pret competitiva.
Va puteti promova produsele pe site-urile de socializare ,pe blogul dumneavoastrasau si forumuri .
QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Castiga premii prin Blogathon 2017

                Hei, hei, hei !!                 Tocmai a fost lansata o super campanie exclusiv pentru bloggeri unde se pot ca...